Benvinguts a Mas El Solanot !!!

Mas El Solanot està situat en el Collsacabra, a meitat de camí entre La Vall d´en Bas i Rupit. Es pot gaudir de les comarques de La Garrotxa i La Selva.

És una casa de pedra, molt antiga (apareix a certs llibres com sent del 1600), amb solera, plena de detalls, de llibres personals de tota una vida, i mobles antics.
Situada al mig de la muntanya, sense altres masies a la vista.

Un lloc silenciós, al mig de la naturalesa, amb els únics sons d'esquellots de vaques i cants d'ocells. Les vistes són cap a la vall dels Pantans de Susqueda i Sau, el Collsacabra, les Guilleríes i, al fons, el Montseny i el Turó de l'Home...... tot això cobert de boscos i prats verds suaument ondulados………
Si el que busquen és desconnectar i descansar, no seran defraudats !

Els propietaris, junt amb Kira (una gossa dolça, afectuosa, molt amant dels nens i juganera), Indo (un gatet de 9 anys, adoptada d'una amiga que ja no es podia cuidar d'ella), Mini (un gatet amb pinta de joveneta, però que ja té 16 anys), i Lukas (el júnior de la casa -i que un dia va ser Lluna- al qual li encanta jugar i caçar tot el dia!!!), viuen a la mateixa finca, i estan encantats de rebre persones i famílies curoses i respectuoses, tant amb els objectes i mobles de la casa, com amb la seva netedat, el seu ordre, el seu silenci i el seu entorn.
Els hostes i les seves mascotes estimades, són sempre tractats com bons amics o familiars !


Característiques de:
Mas El Solanot

* Masía independenta i aïllada en la muntanya.
Temporada : tot l’any.
Municipi més próxim : 7 Km (Rupit) ; 13 Km (Sant Esteve d’en Bas) ; 20 Km (Olot).
Parada d’autobús més próxima : 13 Km (Sant esteve d’en Bas) ; 7 Km (Rupit).
Calefacción Central.
TV amb satellit.
Nombre d’habitacions : 2.
Nombre de banys : 1.
Biblioteca amb llibres en 5 llengües.
Els Gossos i tota mena de petits animals doméstics seran els benvinguts.