Les opinions dels hostes

Lorena
Gràcies!!!
10 / 10

Ara mateix estic escrivint des de la sala d'estar-biblioteca de Mas Solanot, el millor espai per descriure els dies que hem passat aquí. Buscàvem calma-tranquil.litat i no podíem haver escollit millor lloc!! La casa està molt neta, molt ben equipada i els llits molt còmodes. La casa té petits detalls que la fan molt gran!!
L'entorn on està ubicada és ideal per desconnectar i gaudir de la natura en estat pur.

Grupo de amigos Viajeros con mascotas Fecha de estancia: 04 ago 2014 Fecha de opinión: 11 ago 2014

 

Respuesta del propietario:

Estimats Lorena, Marta, Eduard, J.Manuel, Nahla i Boira, us estic molt agraïda per haver estat 8 dies a casa meva i per la encantadora opinió que heu posat a Toprural.
      Espero i desitjo que, malgrat el clima dubtós, hagueu pogut gaudir plenament de les vostres vacances ...!
      Gràcies també per la vostra discreció per a amb mi, per haver cuidat la casa, per les tertúlies tan agradables al voltant de la taula del jardí, etc ... etc ... etc ...
     Sou dues parelles encantadores i us desitjo tot el millor del món (Lorena & J.Manuel, ja m'enteneu !).
     Espero que puguem seguir en contacte i que .... potser ..... en algun moment de les nostres vides, ens tornarem a trobar ......?
     Françoise
     Mas El Solanot.
(PS: trufitas de parte de Drako & Angie para Nahla & Boira !)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
usr310814
Cap de setmana ideal
10 / 10

Que dir del Solanot que no s'hagi dit ja....es un lloc fantàstic, tan la casa com l'entorn, tot plegat et recarrega les piles per tornar-te a enfrontar amb la rutina diària.
Es igual de maco al estiu que al hivern, igual de confortable amb sol que amb pluja, amb fred que amb calor, sempre marxes pensant en quant hi podràs tornar.
La françoise un encant, i el Drako i la Kira, els millors gossos que he conegut mai.

Fecha de estancia: 26 jun 2009 Fecha de opinión: 01 jul 2009
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
maguspu
Ideal
10 / 10

Ens hi vam allotjar una família de 5 persones i, com que ens va fer un cap de setmana molt plujós, vam aprofitar al 100% el que la casa ens oferia: molta tranquil.litat, bones vistes, jocs de taula en família ... La casa és preciosa, i la seva propietària molt amable. Sense oblidar-nos dels "mimitos" de la Kira i el Drako!! Si amb pluja fa ser fantàstic, amb un temps assolellat ha de ser fabulós.

Fecha de estancia: 27 mar 2009 Fecha de opinión: 31 mar 2009
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
usr267682
Molt be!

10 / 10

Vam anar sis persones: els meus pares,el meu germà i jo i les nostres respectives parelles. També va venir el gos, un petit bulldog francès. Ens ho vam passar molt bé, la casa es preciosa i molt ben decorada, mimada al detall. Era un regal per els meus pares i els va encantar, els vam fer dormir a l'habitació-saleta en un llit molt alt amb cortines, semblaven el rei i la reina, molt diver!

Fecha de estancia: 04 abr 2008 Fecha de opinión: 30 abr 2008

Molt be!, por: Ana Ortin, 04/abr/2008
Vam anar sis persones: els meus pares, el meu germà i jo i les nostres respectives parelles. També va venir el gos, un petit bulldog francès. Ens ho vam passar molt bé, la casa es preciosa i molt ben decorada, mimada al detall. Era un regal per els meus pares i els va encantar, els vam fer dormir a l'habitació-saleta en un llit molt alt amb cortines, semblaven el rei i la reina, molt diver! El wc és una comuna de fusta que té un punt molt genial. Françoise, la mestressa, és molt amable, tot plegat va ser inoblidable.

Fantastica, la casa de mis sueos, por: José Antonio, 06/ene/2008
Excel·lent en serveis, ubicació i detalls (té una col·lecció de llibres increïble) no sortiries de la casa per a res. Françoise l'afortunada propietària, ens va assistir com si fóssim els seus cosins que vénen de Bèlgica a veure-la....
¡¡¡ Tornarem ¡¡¡¡

COMO SIEMPRE PERFECTO, por: M. Carmen Ternero, 17/nov/2007

Mas El Solanot s'ha convertit en el meu refugi. Aquell lloc on necessites anar a pensar i a relaxar-te. Aixecar-se per veure l'alba des d'un llit amb anys d'història. Donar-se un bany calent a la seva banyera. Llegir alguns dels llibres de la seva biblioteca davant el foc. Caminar pels boscos que l'envolten... és un gaudi per als sentits. Per a meu, personalment, molt millor que escapar-se a un balneari. Fins a maig Françoise.

guauuuuuuuuu, por: Anna Juan , 26/oct/2007
Hem estat el "finde" del 26 d'octubre per celebrar l'aniversari del pequeñin en familia..y no podíem haver escollit res millor!! És un lloc preciós! Una casa plena d'encant a què no li falta un detall, et sents molt còmode i l'entorn meravellós. Com vespreja aviat vam poder reunir-nos en el saloncito a llegir algun dels llibres que té Françoise (tresors culinaris i de tot tipus) i a jugar amb els jocs de taula. És un lloc al que tornarem segur!

El sitio ideal en un lugar idílico, by: Marta, 09/Nov/2007
Hem estat a Mas el Solanot 3 parelles i la meva nena d'any i mig i hem passat un cap de setmana inoblidable; la casa i el lloc són com un conte de fades, tot és preciós; Françoise cuida tots els detalls, no falta de res, i el paisatge és del més bonic que hem vist; si busqueu tranquil·litat no ho dubteu, és el lloc ideal, ah!! i no tingueu por de Kira i Draco, són els gossos més nobles i afectuosos que he trobat mai.

Le paradis, by: Nathalie, 13/Aug/2006
Un paratge encantador per als ulls i relaxant per a l'esperit. Una amfitriona encantadora i jovial, alhora discreta i atenta (la paraula és fluixa!). Milers de petits detalls fan d'aquest habitatge un recés de benestar, on els dies de vacances transcorren desgraciadament massa ràpid!

Un placer de estancia, by: Salva, 01/Aug/2006
Ha estat un plaer haver estat en el Mas el Solanot, no només pel seu ambient acollidor i el seu perfecte equipament, sinó per la pau i tranquil·litat que hem trobat en ell i que precisament era la que buscàvem. Ideal, també com basi per al coneixement de la zona de la Garrotxa i de Collsacabra. En resum, un 10 per a Françoise per seu Mas, que aconsellem de forma sincera tant a parelles com a famílies amb nens i mascotes. Nosaltres, sens dubte tornarem quan necessitem "recarregar piles".

Autentico!!, by: Alex Peguero, 09/Nov/2005
Si busqueu un lloc autentico dels que en queden pocs us ho recomano, plena naturalesa, completament aïllada casa càlida i agradable amb un entorn impressionant, hem agafat l'època de tonalitats ocres, caldera, vermellós ahh i un camí d'arribada que ja indica la seva autenticitat, no us la perdeu ............. gràcies Françoise.

Sentimientos, by: Nino, 12/Jul/2005
És el plaer total per als sentits..... Silenci ple de música de naturalesa...... Verds, grocs, blaus, prats i muntanyes, la vista es perd en la utopia..... Sensacions ....... I els esquellots com a simfonia d'acompanyament a tanta bellesa. I un deu per a la regenta...... Françoise..... Gràcies per tant.

INCREIBLE...PERO CIERTO., by: Manuel Guallar, 28/Mar/2005
Hem passat una Setmana Santa amb la filla i uns bons amics, Pili i Rafel, increïble. La casa té un interior que traspua tranquil·litat, assossec, pau... i un meravellós paisatge. Aquesta tan bé preparada per a la convivència i la possibilitat de desconnectar del dia a dia, que la TV se sent i gairebé no es veu, sol les notícies de la TV1 i la TV3, encara que té Canal Satèl·lit. La biblioteca és molt completa, els detalls increïbles i la independència total. Si podeu no us perdeu l'oportunitat de gaudir de la naturalesa i d'un entorn INCREÏBLE. La propietària, encantadora i al seu lloc, és a dir; està però no te senceres.

Especial, by: M. Carme, 02/Jan/2005

És meravellós trobar persones que encara conservin l'essència del verdader turisme rural. Un turisme de muntanya on la simpatia i la intimitat són presents, on encara es pensa que els animals i la muntanya són una cosa que van units, on els petits detalls et facin sentir especial. La casa és perfecta, plena d'encant i amb unes vistes úniques. Jo em vaig sentir com una princesa quan em vaig aixecar al matí i des d'aquest llit tan especial podia veure les muntanyes. Tornarem assegurança. Llocs així són difícils de trobar. Gràcies per tot.

Disfrutar de casa y naturaleza, by: Josep Rius, 23/Dec/2004
Ha estat un cap de setmana tranquil, en contacte directe amb la naturalesa i en un paratge impressionant. Les vistes són excepcionals i la casa ens ha encantat, disposa de tots els equipaments i està perfectament ambientada. Ens ha cridat molt l'atenció, l'afecte amb el qual Françoise mima la casa. La casa és bonica, plena de detalls i a destacar l'estat de conservació i de netedat|neteja. Us recomano a tots que la visiteu. Estem segurs que us encantarà i que Françoise us tractarà igual de bé que a nosaltres.

ENCANTADOS!!!!, by: Sergio, 12/Sep/2004

En un extensíssim entorn natural, una casa amb molt bon gust decorada, on es respira l'afecte i el bo fer de la seva propietària a cada un dels seus racons. La propietària és molt afectuosa i atenta i té una increïble habilitat per estar quan et necessiten sense perjudicar les estones d'intimitat i silenci a què l'entorn convida ....... jo crec que no es pot demanar més.

by: Bailliere Carla, 15/Aug/2004

Si cerques unes meravelloses vistes; una inesperada tranquil·litat i un inesperat silenci; la lluna plena davant de la teva finestra durant la nit; una casa amb moltes habitacions, plenes de descobriments; una acollida amable i càlida... llavors no busquis més. De vegades pots deixar el teu cor enrere en algun lloc.

by: Miguel Mestanza, 29/Jan/2004

En plena naturalesa, però a prop de diverses poblacions. Excursions a peu o amb cotxe. Molt net i acollidor. Per canviar-se les idees durant uns dies. La propietària és molt agradable i disposada a ajudar en tot. Tornaré.

¡¡¡ Perfecto !!!, by: José y Ana, 07/Jan/2004
Vam ser-hi un cap de setmana i es cert és que quedem encantats amb la casa, l'entorn i amb la propietària. Els gossos van quedar exhaustos de tant córrer ja que la situació de la casa és idònia per a ells. Nosaltres quedem prendados de la bellesa de la casa i del paisaje...está clar que repetirem. Llàstima de que el nostre fill té 2 mesos i no vam poder realitzar excursions per la zona però a la primavera tornarem. Vull fer hincapie en la propietària de la casa ja que portem 7 anys fent turisme rural i mai, mai no havíem conegut algú tan especial....un 10 per a ella.

Laura y David Dic.2003, by: Laura , 16/Dec/2003
És una casa preciosa, on realment desconnectes de la rutina. Acollidora, tranquil·la, preciosa, delicadament decorada. Per no parlar de la gran amabilitat i simpatia de la propietària i de l'afectuosa i dolça Kira. Simplement inoblidable per als dos.

Diciembre '2003 Luis y Samantha, by: Samantha del Aguila, 15/Dec/2003
Recomanem aquesta casa rural, és preciosa i molt acollidora, decorada amb molt gust, ideal per desconnectar de la ciutat!! La propietària un encant, i els voltants preciosos. Esperem repetir!!!

by: Jacqueline, 02/Sep/2003
Un encant de lloc. Frescor i tranquil·litat en ple bosc amb vista a la vall i vaques! La casa acollidora, amb molt detall i gust! La propietària simpatiquísima!

Todo muy bien, by: David Sayas, 07/Aug/2003
La casa, fantàstica, molt autèntica, i la seva propietària molt atenta.
Source: TopRural.com

Opinions de Homelidays:

Note globale du locataire :  5/5

"Nous avons passé une semaine tout simplement magnifique. Avons été accueillis de belle façon par Françoise qui a pris soin de nous durant tout le séjour. C''est un site enchanteur, paisible, ce qui fait contraste avec les grandes villes d''Espagne.La vue est splendide que se soit de la terrasse, de la bibliothèque ou de la chambre principale. Tout a été parfait et je le recommenderais sans aucun doute à qui que ce soit désir prendre une pose bien méritée. Nos enfants de 8 et 11 ans ont également apprécié leur séjour et se sont bien amusés avec Drako et Kira, les 2 chiens de Françoise. Il y a beaucoup de possibilités de randonnées autour du mas pour satisfaire tous les goûts. Merci Françoise pour tout, nous garderons un excellent souvenir de vous ainsi que du mas El Solanot."

Le  16/08/2012  - Monsieur François L. - Membre n°3319330 (Canada)
Détail des notes :
L'hébergement est-il conforme à la description de l'annonce sur Homelidays :
Logement 5/5
Equipement 5/5
Environnement 5/5
Recommandez-vous cette location à un ami ?Oui
Annonce n°43639
    
Note globale du locataire :  5/5

"What a wonderful place for a quiet stay, in a beautiful region of Spain. The house has great character, the owner is charming and the views are stunning."

Le  05/06/2008  - Madame Susan B. - Membre n°1795186 (Etats-Unis)
Détail des notes :
L'hébergement est-il conforme à la description de l'annonce sur Homelidays :
Logement 5/5
Equipement 5/5
Environnement 5/5
Recommandez-vous cette location à un ami ?Oui
    
Annonce n°43639
Note globale du locataire :  5/5

"Logement parfaitement conforme au descriptif : facile d'accès,au calme, bien équipé, meubles régionaux et anciens de qualité, magnifique vue, propreté irréprochable, accueil chaleureux et discret à la fois !"

Le  20/08/2007  - Madame Catherine S. - Membre n°1566849 (France)
Détail des notes :
L'hébergement est-il conforme à la description de l'annonce sur Homelidays :
Logement 5/5
Equipement 5/5
Environnement 5/5
Recommandez-vous cette location à un ami ?Oui
    
Annonce n°43639
Note globale du locataire :  5/5

"Un mas agréablement restauré et meublé, dans un paysage somptueux. La prévenance, l'acceuil amical, la présence de sa propriétaire contant le pays qui est devenu le sein, ont fait de ce séjour un moment des plus agréables partagé par toute la famille."

Le  23/07/2007  - Madame Michelle V. - Membre n°1817500 (France)
Détail des notes :
L'hébergement est-il conforme à la description de l'annonce sur Homelidays :
Logement 5/5
Equipement 5/5
Environnement 5/5
Recommandez-vous cette location à un ami ?Oui
    
Annonce n°43639
Note globale du locataire :  5/5

It is a very beautiful place, very quiet and idyllic. The host, Francoise, is a wonderful lady, very helpful. Place is very suitable for a quiet and restful holiday.

Le  20/08/2006  - Monsieur Sanjay P. - Membre n°842322 (Inde)
Détail des notes :
L'hébergement est-il conforme à la description de l'annonce sur Homelidays :
Logement 5/5
Equipement 5/5
Environnement 5/5
Recommandez-vous cette location à un ami ?Oui


Tornar a dalt Les opinions
©
www.maselsolanot.com 2007